Få vores nyheder på mail

Nye initiativer sikrer cyber forsikring på internationalt niveau

Nyhed   •   Aug 24, 2017 14:01 CEST

Nye initiativer sikrer cyber forsikring på internationalt niveau

Aon Denmark opgraderer kompetencerne inden for cybersikkerhed, rådgivning omkring cybereksponering og cyberforsikring. I den forbindelse har Aon ansat endnu en cyberspecialist samt købt en global cyber-sikkerhedsvirksomhed.

Aon har i august 2017 ansat Søren Stryger, afdelingschef og specialist inden for cyber forsikring. Søren har flere års erfaring med cyber risici og var en af de første, der introducerede cyberforsikring i Danmark. 

Aons kunder vil få glæde af Sørens erfaringer i processen fra identificering og vurdering af omfanget af cyber risici til den eventuelt efterfølgende placering i risikomarkedet. 

”Det er enormt spændende at være en del af de globale kompetencer i Aon, forankre disse kompetencer til Aons kunder i Danmark og have mulighed for at kunne rådgive hele vejen rundt om virksomhedens eksponeringer inden for eksempelvis cyber”, udtrykker Søren og tilføjer: 

Cyber er et komplekst område, hvor det handler om at forstå sine kritiske risici omkring data og IT systemer, samt hvordan man bedst muligt; garderer sig, forbereder sig på hacking samt virus angreb, og ikke mindst optimerer en cyberforsikringsløsning i disse processer”. 

Aons specialist team har et ønske om at kunne rådgive bredt – ikke mindst inden for cyber. Aon har derfor tidligere i år købt den amerikanske cyber-sikkerhedsvirksomhed Stroz Friedberg. Med dette samarbejde mellem to førende rådgivningsvirksomheder kan Aon nu tilbyde et større udbud af de bedste globale cyber sikkerhedsløsninger i lokalt regi, der tilpasses den enkelte virksomhed. 

Opkøbet af Stroz Friedberg er, ifølge Aons nye cyberspecialist, netop med til at understøtte et bredt netværk og et solidt fundament i Aon Denmark, der lokalt kan sikre den rigtige rådgivning om cyber. 

Opgraderingen af Aon Denmarks kompetencer på cyberområdet er konsistent med globale virksomheders efterspørgsel efter cybersikkerhed i 2017. GRMS (Global Risk Management survey) undersøgelsen fra i år viser, at cyber risk er i top 5 over de risici, som i stigende grad prioriteres i virksomheder globalt.