Få vores nyheder på mail

Stort arrangement for alle medarbejdere i Aon – Empowerment Results Day

Nyhed   •   Jun 16, 2017 16:49 CEST

Den 23. marts 2017 var alle i Aon samlet, for at blive klogere på sig selv og sine kollegaer – afdelingerne i Kolding og Århus var med via video. Dagen bød blandt andet på spændende oplæg om sundhed på arbejdspladsen, pension og om en af nutidens største trusler – cyber hacking.

Dagens formål

Aon har arrangeret denne Empowerment Results Day for at give medarbejdere på tværs af afdelinger mulighed for at samles om fælles mål. Derudover vil Aon sikre sine kollegaer et styrket netværk, viden om sundhed på arbejdspladsen, og hjælpe til at udforme individuelle karriereplaner.

En aktiv dag

Mens der var stille i de respektive afdelinger var kantinen fyldt med snak og god stemning. Den gode stemning blev kun bedre, da første oplæg om sundhed i kontormiljøer fik alle medarbejdere op af stolene, for at udføre fælles aktiviteter. Fælles aktiviteter, der med fordel kan udføres i løbet af arbejdsdagens små pauser.

Efter dagens aktive indslag var det muligt at vælge oplæg om stress, pension eller personlig karriere. Til oplægget om ”cyber hacking” var alle medarbejdere samlet igen, hvor vi blev gjort klogere på, hvor vigtig sikkerhed på vores computere er. Mangel på sikkerhed kan få fatale konsekvenser.

Du er også velkommen

Aon arrangerer to seminarer om cyber risk i maj måned, der allerede er fuldt booket. Herudover afholder vi eventdage med forskellige formål flere gange om året. Den 4. oktober 2017 byder vi vores kunder velkommen til en spændende dag. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen, så vender vi tilbage med meget mere information om selve dagen.

https://youtu.be/vWsm67eh6vY - Aon Empower Results for Colleagues