Få vores nyheder på mail

Vi gjorde det...!!!

Nyhed   •   Jun 24, 2016 16:14 CEST

Fredag d. 24. juni satte alle ansatte i Aon Denmark sig for at opfylde drømme for udsatte børn og unge i forbindelse med "Empowering Results for Communities” dag.

Aons 10 årige samarbejde med Børnehjælpsdagen var i år i fokus og Børnehjælpsdagens Drømmebank var stedet hvor vi fandt drømmene vi ville opfylde.

Og opfyldt drømme - det blev der.

Målet var 10 drømme - og da dagen var omme stod vi med i alt 14 opfyldte drømme.

De konkrete drømme spænder vidt – her følger en af dem: Maria på 16 år bor på børnehjem og da hun bl.a. lider af ADHD har hun generelt svært ved at finde ro i sin krop. Maria har engang prøvet at sove med en såkaldt "kædedyne". Dynen er pga. sin vægt, god til at give ADHD-ramte den nødvendige ro til at få en god og søvnfuld nat. Marias drøm var at få sådan en dyne.

Gennem ihærdigt arbejde og med hjælp fra Aons netværk, lykkedes det os at skaffe den nødvendige dyne til Maria. Og som en bonus, så lykkedes det også at skaffe Maria hendes egen iPad med tilhørende hovedtelefoner, så hun har sine egne gadgets på børnehjemmet.

Det lykkedes os at opfylde 13 andre drømme og det er vi enormt glade og stolte over. Vi vil i den forbindelse gerne sige en STOR TAK til de mange donationer, gaver og sponsorater - store som små.

Kærlig hilsen

Aon Denmark A/S