Få vores nyheder på mail

Aon opruster på pensionssiden og ansætter ny Director Client Management

Pressemeddelelse   •   Jun 01, 2018 09:00 CEST

Ny Director Client Management, Søren Husted til området Health & Benefits i Aon Denmark.

Den 1. juni 2018 starter ny Director Client Management, Søren Husted til området Health & Benefits i Aon Denmark.

Health & Benefits er et vigtigt område for Aon og Søren skal bidrage til, at Aon leverer øget værdi til kunderne. Søren Husted kommer fra AP Pension og har igennem en årrække arbejdet med strategi og ledelse. Han har arbejdet med to store strategiprocesser i AP, og har oparbejdet en stor viden om, hvad der virker i en sådan proces, og hvad virker mindre godt. Derudover har Søren Husteds tidligere bestyrelsesarbejde i AP Pension især lært ham at se på forandringstiltag fra et andet perspektiv.

En af de erfaringer Søren vil tage med sig til Aon er, at have medarbejderne med sig og ikke forcere forandringerne.

”Man er nødt til at anerkende, at det, der tager lang tid at udvikle, også tager lang tid at implementere” siger Søren Husted.

Søren Husted ser frem til at arbejde hos verdens førende konsulenthus, specielt i en tid, hvor lovgivning, reguleringer og produktudvikling i høj grad præger pensionsmarkedet:

Mæglermarkedet har en større berettigelse end nogensinde før. Det er et resultat af, at verden bliver mere og mere kompleks – både som følge af lovgivning internationalt og nationalt, men også hele den service- og produktudvikling som selskaberne har gennemført over de senere år – det gør, at beslutningsprocesserne for de virksomheder og organisationer som skal vælge pensionsleverandør er blevet mærkbart sværere

Opgraderingen af Aon Denmarks kompetencer i Health & Benefits er et led i Aon’s strategi om at være førende rådgivere inden for risk management, forsikring samt pension og sundhed.

Udover, at opgradere Aon’s kompetencer, har vi et øget fokus på at udbygge vores Pension Management- og rådgivningsydelser. Aon vil dermed sikre et større fokus på strategisk sundhed, serviceydelserne i Global Benefits, Compensation Benchmark analyser samt opkøbet af Cut-e.

Aon Denmark er en del af Aon plc. En førende global professionel rådgivningsvirksomhed med en bred vifte af risiko-, pensions- og sundhedsløsninger. Vores 50.000 kolleger i 120 lande styrker resultater for kunder ved at bruge proprietære data og analyser til at levere indsigt, der reducerer volatiliteten og forbedrer ydeevnen.

I Danmark har vi tre kontorer - i København, Kolding og Århus - hvor et team på 220 dygtige og engagerede mennesker betjener et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder.

Aon er en hovedpartner for Manchester United | Aon Denmark er katastrofepartner for Røde Kors