Gå til indhold
10 år - 10 drømme

Nyhed -

10 år - 10 drømme

Kære kunder, leverandører, bekendtskaber, venner og følger

Fredag d. 24. juni holder Aon Denmark "Empowering Results for Communities” dag. En dag hvor vi gør noget godt for det samfund, der giver vores virksomhed mulighed for at trives og skabe værdi for vores kunder.

I år fokuserer vi på at opfylde drømme for anbragte børn og unge, der gennem Børnehjælpsdagens Drømmebank har givet deres allerstørste drømme til kende.

Derfor: Bliver du kontaktet af en Aon medarbejder fredag d. 24. juni – så er det fordi vi håber, at du kan være dén vigtige brik der mangler i jagten på at opfylde drømmene…

På forhånd tusind tak

Drømmebanken

Emner

Tags


Aon Denmark er en del af Aon plc. En førende global professionel rådgivningsvirksomhed med en bred vifte af risiko-, pensions- og sundhedsløsninger. Vores 50.000 kolleger i 120 lande styrker resultater for kunder ved at bruge proprietære data og analyser til at levere indsigt, der reducerer volatiliteten og forbedrer ydeevnen.

I Danmark har vi tre kontorer - i København, Kolding og Århus - hvor et team på 180 dygtige og engagerede mennesker betjener et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder.

Aon er en hovedpartner for Manchester United 

Pressekontakt

Jacob Schlundt

Jacob Schlundt

Pressekontakt Head of Marketing & Communications +45 51976225

Relateret materiale