Gå til indhold
Deltag i Aons vidensdellingsdag - frist for tilmelding er 25/9. Hør bl.a. om hvordan du skal forholde dig til nye kriminalitetsformer som hacking og kidnapning...
Deltag i Aons vidensdellingsdag - frist for tilmelding er 25/9. Hør bl.a. om hvordan du skal forholde dig til nye kriminalitetsformer som hacking og kidnapning...

Nyhed -

Deadline nærmer sig! Aon afholder vidensdelingsdag den 29/9 og du er inviteret med...

Aon afholder vidensdelingsdag så du kan blive klar til fremtidens udfordringer...
Helt konkret handler det om hvordan vi - virksomheder, ledere og medarbejdere - bliver klar til at tackle risici og hvordan vi udvikler talent, bruger data, styrker helbredet og ikke mindst fastholder en god økonomi.

TILMELD DIG HER >>

En aktiv dag

Det bliver en aktiv dag i Aon-huset med vidensdeling, ekspertindlæg, cases og workshops - og du og andre relevante kollegaer er inviteret med. 

Vær med når virksomheder som Telenor, NNIT, Pandora og mange flere fortæller om deres erfaringer fra arbejdet med risikostyring, kapital, talentudvikling, pension og sundhed.

Hvor og hvornår?
Arrangementet afholdes den. 29. september - kl. 9-16,  i Aon-huset, Strandgade 4C, 1401 København K. Tilmeldingsfristen er 25/9 - og der er stadig ledige pladser tilbage - så tilmeld dig med det samme...

TILMELD DIG HER >>

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen den 29/9.

Aon Denmark A/S

Emner

Tags


Aon Denmark er en del af Aon plc. En førende global professionel rådgivningsvirksomhed med en bred vifte af risiko-, pensions- og sundhedsløsninger. Vores 50.000 kolleger i 120 lande styrker resultater for kunder ved at bruge proprietære data og analyser til at levere indsigt, der reducerer volatiliteten og forbedrer ydeevnen.

I Danmark har vi tre kontorer - i København, Kolding og Århus - hvor et team på 180 dygtige og engagerede mennesker betjener et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder.

Aon er en hovedpartner for Manchester United 

Pressekontakt

Jacob Schlundt

Jacob Schlundt

Pressekontakt Head of Marketing & Communications +45 51976225