Gå til indhold
Gjensidige Forsikring køber Mølholm Forsikring af PFA Pension

Nyhed -

Gjensidige Forsikring køber Mølholm Forsikring af PFA Pension

Gjensidige og PFA har i samarbejde indgået en aftale om Gjensidiges opkøb af Mølholm Forsikring. Salget forventes gennemført i første halvår af 2017.

Øget fokus på PFA’s firmakunder

PFA købte Mølholm Forsikring i 2013 med henblik på at dele erfaringer med Mølholm og heraf drage nytte i forhold til PFA’s egne sundhedsydelser.
Siden sommeren sidste år har PFA haft fokus på videreudvikling af deres strategi inden for sundheds- og forsikringsområdet med fokus på deres firmakunder. Salget af Mølholm Forsikring er et led i denne strategi. PFA vil fremadrettet øge deres fokus på at udbyde forsikringsydelser sammen med firmapensionsordninger.

Gjensidige som førende udbyder

Opkøbet af Mølholm Forsikring sker som en del af Gjensidiges strategiske overvejelser vedrørende deres ønske om vækst inden for blandt andet sundhedsområdet. Gjensidige bliver med opkøbet en førende udbyder af sundhedsforsikringer.

Salget skal godkendes af det danske og norske Finanstilsyn samt konkurrencemyndighederne, før salget endeligt gennemføres.

Efter opkøbet bliver Mølholm, og deres 75 ansatte, en del af Nordic i Gjensidige, der ledes fra Danmark.

Emner

Tags


Aon Denmark er en del af Aon plc. En førende global professionel rådgivningsvirksomhed med en bred vifte af risiko-, pensions- og sundhedsløsninger. Vores 50.000 kolleger i 120 lande styrker resultater for kunder ved at bruge proprietære data og analyser til at levere indsigt, der reducerer volatiliteten og forbedrer ydeevnen.

I Danmark har vi tre kontorer - i København, Kolding og Århus - hvor et team på 180 dygtige og engagerede mennesker betjener et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder.

Aon er en hovedpartner for Manchester United 

Pressekontakt

Jacob Schlundt

Jacob Schlundt

Pressekontakt Head of Marketing & Communications +45 51976225

Relaterede nyheder