Gå til indhold
Sundhedsudfordringer i EMEA-regionen

Nyhed -

Sundhedsudfordringer i EMEA-regionen

Hvilke udfordringer står virksomhederne over for i fremtiden?
Aon har netop publiceret hvidbogen Aon Whitepaper, der beskriver de sundhedsfaglige udfordringer, virksomheder i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) vil møde i de kommende år. Hvordan vil de påvirke medarbejdersundheden og produktiviteten blandt medarbejderne – og hvad betyder de for prissætningen af forsikringsprogrammer og sundhedsordninger generelt?

Som et supplement til hvidbogen har Aon gennemført en sundhedsundersøgelse i EMEA-regionen, hvor godt 500 virksomheder har bidraget med deres bud på, hvilke udfordringer de ser på sundhedsområdet, og hvordan de vil påvirke deres indsatser fremover.

Vil du høre mere om udfordringerne i EMEA-regionen og samtidig have et idéoplæg til jeres sundhedsstrategi for årene, der kommer – så kontakt vores Healthcare Risk Executive Jesper Jensen på 3269 7271 eller via mail på jesper.jensen@aon.dk.

Emner

Tags


Aon Denmark er en del af Aon plc. En førende global professionel rådgivningsvirksomhed med en bred vifte af risiko-, pensions- og sundhedsløsninger. Vores 50.000 kolleger i 120 lande styrker resultater for kunder ved at bruge proprietære data og analyser til at levere indsigt, der reducerer volatiliteten og forbedrer ydeevnen.

I Danmark har vi tre kontorer - i København, Kolding og Århus - hvor et team på 180 dygtige og engagerede mennesker betjener et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder.

Aon er en hovedpartner for Manchester United 

Pressekontakt

Jannik Andersen

Jannik Andersen

Head of Human Capital 32697000

Relaterede nyheder