Gå til indhold
Vær OPMÆRKSOM på forfalsket mail der ser ud til at komme fra Aon

Nyhed -

Vær OPMÆRKSOM på forfalsket mail der ser ud til at komme fra Aon

Det er kommet til vores opmærksomhed, at der torsdag 23. februar er udsendt e-mail fra bruger med domæne @aon.at…, og at den indeholder en zip-fil med ondsindet kode.

Mailen giver udtryk for at være sendt fra Aon og indeholder information omhandlende en faktura der skal betales. Denne mail er identificeret som en ransomware mail, hvor indholdet er et skadeligt programe som læser alle computerens filer. Filene bliver således låst og for at få frigivet disse skal man betale en ”løsesum” i Bitcoins.

...man skal derfor IKKE trykke på linket i mailen.

Vi vil gøre alle opmærksomme på at @aon.at ikke er et beskyttet Aon domæne, men tilhører den Østrigske internetudbyder Østrig Online.

Vi opfordrer alle vores kunder og andre, der modtager disse forfalsket mails til at være på vagt, ikke at åbne mails fra domænets adresse @aon.at, samt til at følge sine interne retningslinjer vedr. mistanke om fraud/forfalskede mails.

Kontakt
Martin Rye Hansen, IT Operations, Specialist
+45 2961 9977
martin.rye.hansen@aon.dk

Aon Østrig og Aon globale Cyber Security team er kontaktet og gjort opmærksom på disse ransomware mails.

Emner

Tags


Aon Denmark er en del af Aon plc. En førende global professionel rådgivningsvirksomhed med en bred vifte af risiko-, pensions- og sundhedsløsninger. Vores 50.000 kolleger i 120 lande styrker resultater for kunder ved at bruge proprietære data og analyser til at levere indsigt, der reducerer volatiliteten og forbedrer ydeevnen.

I Danmark har vi tre kontorer - i København, Kolding og Århus - hvor et team på 180 dygtige og engagerede mennesker betjener et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder.

Aon er en hovedpartner for Manchester United 

Pressekontakt

Jacob Schlundt

Jacob Schlundt

Pressekontakt Head of Marketing & Communications +45 51976225