Gå til indhold
Aon, Danmarks førende forsikringsmægler udnævner ny adm. direktør

Pressemeddelelse -

Aon, Danmarks førende forsikringsmægler udnævner ny adm. direktør

Allan Karlsen, 50 år, tiltræder 1. august 2015 posten som administrerende direktør for Aon Denmark A/S.

I Aon Denmark kommer Allan Karlsen til at stå i spidsen for en af de absolut førende forsikrings- og pensionsmæglere på det danske marked. Kundegruppen tæller alt fra små enkeltmandsfirmaer til adskillige af Danmarks førende og internationalt orienterede koncerner, heriblandt flere end halvdelen af medlemmerne i C20.

”Vi er overbeviste om, at vi med Allan Karlsen har fundet den helt rette til at løfte arven efter Søren Lindbo. Ikke nok med, at Allan i forvejen er godt inde i vores branche, men hans internationalt orienterede profil og mange år som leder af videnstunge virksomheder passer også perfekt ind i vores setup,” siger CEO for Aon i Norden, Jacob Schlawitz.

Allan Karlsen er i øjeblikket nordeuropæisk direktør for forsikringsselskabet Genworth Financial, Life Style Protection. Han har tidligere været adm. direktør for GE Money Bank Danmark, adm. direktør i Dansk Bredbånd og salgsdirektør i TDC Mobil. Allan Karlsen er cand.merc. fra Aarhus Universitet og efteruddannet på INSEAD, Henley og Darden.

Administrerende direktør Søren Lindbo, 61 år, der har stået i spidsen for Aon Denmark siden 1998, vil fra 1. august forlade de daglige operationelle opgaver og i stedet indtræde som arbejdende bestyrelsesformand for Aon Denmark. I sit nye virke vil Søren Lindbo have fokus på fortsat udvikling af forretningen, strategierne for Aon Denmark samt datterselskabet Aon Private Consulting.

Under Søren Lindbos daglige ledelse er Aon Denmark vokset over 200 % i både medarbejdertal og omsætning. De 280 medarbejdere, der arbejder fra kontorer i København, Kolding og Aarhus, genererer en årlig omsætning på omkring 300 mio. kr.

For yderligere information kontakt: Jacob Schlawitz – telefon: 3269 7000

Emner

Tags


Om Aon

Aon plc (NYSE: AON) er verdens førende forsikrings- og genforsikringsmægler og leverandør af ydelser inden for Risk Management, HR og Outsourcing. Med over 66.000 medarbejdere verden over arbejder vi i Aon sammen om at skabe bedre resultater for kunder i over 120 lande – via innovative og effektive løsninger, de bedste værktøjer samt den største ekspertise i branchen. I Danmark er vi 280 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Kolding og Århus. Aon er flere gange kåret som verdens bedste mægler, bedste forsikrings - og genforsikringsformidler, bedste captives manager og bedste konsulentfirma inden for Health & Benefits.

Besøg www.aon.dk for mere information om Aon og www.aon.com/manchesterunited for information om vores globale partnerskab med Manchester United. 

Pressekontakt

Jacob Schlundt

Jacob Schlundt

Pressekontakt Head of Marketing & Communications +45 51976225

Relateret materiale