Gå til indhold
Jesper Ejsing på Aon Denmarks hovedkontor i Strandgade.
Jesper Ejsing på Aon Denmarks hovedkontor i Strandgade.

Pressemeddelelse -

Aon styrker igen kompetencerne

Aon Denmark har igen fået tilført specialistviden og kan nu tilbyde en styrket rådgivning inden for Enterprise Risk Management. Aon har pr. 15. august 2018 ansat en af Danmarks dygtigste og mest erfarne kompetencer inden for Risk Management, Jesper Ejsing.

Jesper Ejsing har over 20 års erfaring med Risk Management arbejde i globale virksomheder. Han startede sin karriere i Aon Denmark i 1997 og vender nu tilbage med relevant erfaring fra Vestas, DHL Nordic og FLSmidth. De sidste 5 år har Jesper også siddet i bestyrelsen i Dansk Industris Risk Management Forening.

”De fleste virksomheder er på en strategisk rejse med deres risikostyring – en vigtig rejse, der hjælper dem til, i endnu højere grad, at nå deres forretningsmæssige mål. Derudover giver det dem overblik og gør dem i stand til at agere hurtigt og effektivt i tilfælde af kritiske situationer. ” Siger Jesper Ejsing og fortsætter:

”Hvordan vi samarbejder afhænger af, hvor virksomheden er i processen – nogle mangler overblikket over risici og andre har allerede overblikket, men skal hjælpes videre…, f.eks. med mitigering eller etablering af beredskabsplaner.


For at reducere de økonomiske konsekvenser af en skadessituation, er en solid, strategisk proces afgørende.


”Jeg ser gerne, at Risk Management integreres mere i den måde virksomhederne driver forretning på, det vil hjælpe dem til at træffe endnu bedre beslutninger”
siger Jesper Ejsing.


Udvidelsen af Aon Denmarks specialistteam er et led i Aon’s strategi om at være førende inden for forsikring, Risk Management, pension og sundhed. 

Emner

Tags


Aon Denmark er en del af Aon plc. En førende global professionel rådgivningsvirksomhed med en bred vifte af risiko-, pensions- og sundhedsløsninger. Vores 50.000 kolleger i 120 lande styrker resultater for kunder ved at bruge proprietære data og analyser til at levere indsigt, der reducerer volatiliteten og forbedrer ydeevnen.

I Danmark har vi tre kontorer - i København, Kolding og Århus - hvor et team på 180 dygtige og engagerede mennesker betjener et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder.

Aon er en hovedpartner for Manchester United   |   Aon Denmark er katastrofepartner for Røde Kors

Pressekontakt

Jacob Schlundt

Jacob Schlundt

Pressekontakt Head of Marketing & Communications +45 51976225