Gå til indhold
Chris Hommeltoft Petersen, Senior Specialist Trade Credit (Aon Denmark, Strandgade 4 C)
Chris Hommeltoft Petersen, Senior Specialist Trade Credit (Aon Denmark, Strandgade 4 C)

Pressemeddelelse -

Verdens førende rådgivningsvirksomhed henter Trade Credit specialist fra Verdens største kreditforsikringsudbyder

Aon Denmark har investeret i ny specialistviden og udvider igen sine rådgivningskompetencer. Denne gang inden for kreditforsikringer (Trade Credit) ved ansættelse af Chris Hommeltoft Petersen som Senior Specialist Trade Credit. Chris startede på vores kontor i Strandgade d. 1. juni 2018, og har med sine 8 års beskæftigelse inden for Trade Credit forsikringer hos Euler Hermes, stor erfaring med vurdering af kreditrisici i både ind- og udland.

Kundernes betalingsevne er et kritisk element for mange virksomheder. I det seneste år har der været en stigning i antallet af konkurser – og her er det vigtigt med den rette forsikring.

En Trade Credit forsikring kan yderligere bidrage til en styrket likviditet og økonomisk stabilitet og dermed gøre det lettere for virksomheder at vokse.

Hele Working Capital området har stor interesse i øjeblikket og her kan Trade Credit være et væsentligt element, ligesom forsikringen også kan lette kapitalkravene” fortæller Chris.

Markedet for Trade Credit forsikringer er yderst komplekst, og der ses mange varianter af forsikringerne til forskellige priser. Det er Chris’ erfaring, at det kan være svært for den enkelte virksomhed at vide præcist, hvilken forsikring, der er den rette for netop dem. Fremadrettet vil Aon Denmark hjælpe kunderne ved brug af data og analyse, der giver kunderne en indsigt i, hvordan de kan reducere deres risici og forbedre deres resultater. Det er især vigtigt for virksomheder, der handler globalt, netop fordi det kan være sværere for virksomhederne at følge kunderne fra afstand.

Markedet for Trade Credit forsikringer har indtil nu primært været betjent direkte af kreditforsikringsselskaberne. Aon Denmark forventer, at vi kan styrke rådgivningen og skabe mere konkurrence på området til fordel for kunderne:

”Jeg skal bruge min erfaring til at sikre de bedste vilkår på markedet - om det er lavere forsikringspræmier, tilpassede køberlimits, bredere betingelser eller eventuelt en skræddersyet forsikring” siger Chris.

Udvidelsen af Aon Denmarks specialistteam er et led i Aon Denmarks strategi om at være førende inden for forsikring, risk management, pension og sundhed. 

Related links

Emner

Tags


Aon Denmark er en del af Aon plc. En førende global professionel rådgivningsvirksomhed med en bred vifte af risiko-, pensions- og sundhedsløsninger. Vores 50.000 kolleger i 120 lande styrker resultater for kunder ved at bruge proprietære data og analyser til at levere indsigt, der reducerer volatiliteten og forbedrer ydeevnen.

I Danmark har vi tre kontorer - i København, Kolding og Århus - hvor et team på 200 dygtige og engagerede mennesker rådgiver et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder.

Aon er en hovedpartner for Manchester United  |  Aon Denmark er katastrofepartner for Røde Kors

Pressekontakt

Jacob Schlundt

Jacob Schlundt

Pressekontakt Head of Marketing & Communications +45 51976225