Gå til indhold

Video -

Seniorseminar 2016 - bliv godt forberedt til resten af livet

Når livet byder på store forandringer, og man er i tvivl og usikker på, hvilken vej man skal gå, så har man brug for sparring og rådgivning. Aons Seniorseminar er et godt udgangspunkt, når det handler om at få det bedste ud af de sidste 10-12 år på arbejdsmarkedet og til tiden derefter... Info og tilmelding: http://www.trippus.net/senior2016 Aon Denmark A/S Telefon: 3269 7000
  • Licens: Creative Commons navngivelse
    Med en Creative Commons-licens beholder du dine copyrightrettigheder, men du giver samtidig lov til, at andre kan benytte materialet, såfremt de angiver kilde. Du giver andre lov til at kopiere, distribuere og fremvise materialet, ligesom de også må bearbejde materialet.
  • Filformat: .mov
  • Længde: 1:10
Download

Emner

Tags


Aon Denmark er en del af Aon plc. En førende global professionel rådgivningsvirksomhed med en bred vifte af risiko-, pensions- og sundhedsløsninger. Vores 50.000 kolleger i 120 lande styrker resultater for kunder ved at bruge proprietære data og analyser til at levere indsigt, der reducerer volatiliteten og forbedrer ydeevnen.

I Danmark har vi tre kontorer - i København, Kolding og Århus - hvor et team på 180 dygtige og engagerede mennesker betjener et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder.

Aon er en hovedpartner for Manchester United 

Pressekontakt

Jacob Schlundt

Jacob Schlundt

Pressekontakt Head of Marketing & Communications +45 51976225